SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Atletlerimiz Ankara'da üçüncü

Atletlerimiz Ankara'da üçüncü

KKTC Atletizm Federasyonu'na bağlı atletler Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Orhan Altan Atlamalar Kupası'nda yarıştı.

Yayın Tarihi: 20/05/19 18:56
okuma süresi: 1 dak.
Atletlerimiz Ankara'da üçüncü
A- A A+

Atletlerimizden Buse Savaşkan büyük kadınlar yüksek atlama branşında kendi kişisel derecesini elde ederek üçüncü oldu. U20 kategorisinde yarışan Mustafa Yorulmaz uzun atlamada, Eray Yücedağ da sırıkla atlama branşında üçüncü olarak kupayı tamamladı.

SAVAŞKAN'DAN KİŞİSEL EN İYİ DERECE

Ankara'da 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen kupada Büyük Kadınlar kategorisinde yarışan Buse Savaşkan yüksek atlama branşında 1.80'lik derecesi ile üçüncü oldu. Savaşkan elde ettiği bu derece ile kendi kişisel en iyi derecesini elde etmiş oldu.

YORULMAZ VE YÜCEDAĞ BRANŞLARINDA ÜÇÜNCÜ

U20 erkekler uzun atlama branşında yarışan Mustafa Yorulmaz 6,30'luk derecesi ile üçüncü oldu. U20 erkekler sırıkla atlama branşında yarışan Eray Yücedağ ise 3,20'lik derecesi ile üçüncü olarak kupayı tamamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.