SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Eden Hazard, Real Madrid'de

Eden Hazard, Real Madrid'de

İspanya temsilcisi Real Madrid, Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yayın Tarihi: 08/06/19 11:19
okuma süresi: 1 dak.
Eden Hazard, Real Madrid'de
A- A A+
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, Chelsea'nin Belçikalı yıldız oyuncusu Eden Hazard'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Hazard'ın bonservisi konusunda Chelsea ile anlaşmaya varıldığı ve 28 yaşındaki Belçikalı oyuncu ile 5 sezonluk sözleşme imzalandığı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Real Madrid, Hazard için Chelsea'ye 100 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

Hazard, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından 13 Haziran Perşembe günü Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenecek törenle resmi imzasını atacak.

Belçika Milli Takımı'nda 100 maçta 30 kez ağları sarsan Eden Hazard, iki şampiyonluk yaşadığı Chelsea formasıyla 352 karşılaşmada 110 gollük performans sergiledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.