SPOR
okuma süresi: 1 dak.

ROK Cup Karting Şampiyonası 2. yarışla devam ediyor

ROK Cup Karting Şampiyonası 2. yarışla devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği tarafından organize edilen 2019 Kuzey Kıbrıs ROK Cup Karting Şampiyonası ikinci yarışı, 16 Haziran 2019 Pazar günü Cemsa Sporting Center'de yapılıyor

Yayın Tarihi: 13/06/19 18:04
okuma süresi: 1 dak.
ROK Cup Karting Şampiyonası 2. yarışla devam ediyor
A- A A+

Başbakanlığı bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun sponsorluğundaKuzey Kıbrıs Karting Derneği tarafından organize edilen 2019 Kuzey Kıbrıs ROK Cup Karting Şampiyonası ikinci yarışı 16 Haziran Pazar sabahı yapılıyor.

Cemsa Sporting Center'de yapılacak yarış 8.00'de başlayacak. 13.00'te yapılacak ödül töreni ile de sona erecek. Spor Dairesi, Kale Boya, AveonSigorta, Dedezade, Airtech, Navion ve Nethouse'un katkılarıyla yapılacak yarışın kayıtlarının açıldığı açıklanırken, son kayıt tarihinin 15 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 olduğu duyuruldu.

Bu yarışta bin200 metrelik RC2 pistinin kullanılacağı da duyurulurken, resmi antrenmanların 8.00'de, sıralamaların 09.15'te, ilk ayak yarışlarının 10.00'da ve final ayak yarışlarının 11.15'te başlayacağı açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.