SPOR
okuma süresi: 2 dak.

24 Saat Offroad başladı

24 Saat Offroad başladı

Kyrenia Offroad Derneği'nin (KYOFF) organize ettiği 24 Saat Offroad Yarışı, dün (22 Haziran Cumartesi günü) 13.00'te başladı. Girne Kordonboyu Atatürk Bütsü önünde yapılan seremonik start ile 23 ekip start aldı. Yarış, 24 saat sonra bugün (23 Haziran 2019 Pazar) 13.00'te son bulacak.

Yayın Tarihi: 22/06/19 15:06
okuma süresi: 2 dak.
24 Saat Offroad başladı
A- A A+
Başbakanlığa bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun katkılarıyla Kyrenia Offroad Derneği tarafından Bu yıl beşincisi organize edilen 24 Saat Offroad Yarışı, dün (22 Haziran Cumartesi günü) 13.00'te Girne Kordon boyu Atatürk Büstü önünden başladı. 24 saat verilecek mücadelelerin ardından bugün (23 Haziran 2019 Pazar) yine 13.00'te aynı yerde sona erecek.


KKTC 2019 Offroad Ralli Raid Şampiyonası ikinci yarışı olan "Cyprus 24Hr. Offroad Challenge"de Ralli, Raid ve Macera olmak üzere 3 ana kategori üzerinden mücadeleler olacak ve yaklaşık 500 kilometrelik etaplardan oluşacak. 3 Macera, 11 Ralli ve 9 Raid olmak üzere toplam 23 ekip birincilik mücadelesi verecek. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü tarafından sportif direktörlüğü yapılan yarışta ekipler araçların bakımları için verilecek servis araları haricinde mola vermeden yarışacak.

Ralli kategorisinde ekipler başlama noktasında verilecek yol notlarıyla hız limitleri dâhilinde en kısa sürede parkuru tamamlamaya çalışacak Raid kategorisinde ekipler koordinat görevlerine uyarak, en kısa yolu kat ederek bitişe ulaşmaya çalışacak. Macera kategorisinde ise ekipler navigasyonla verilecek güzergâhı yine hız limitleri dâhilinde tamamlamaya çalışacak. Kyrenia Offroad Derneği KKTC 2019 Offroad Ralli Raid Şampiyonası formatına göre yapılan Cyprus 24hr. Offroad Challenge yarışında parkur önceden açıklanmıyor. Yarışçılar gidecekleri güzergahları başlama noktasında aldıkları yol kitapçıklarından öğreniyor. Bu sebeple parkur açıklanmadı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.