SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ares'in Ironman'leri zorlu parkura çıkıyor

Ares'in Ironman'leri zorlu parkura çıkıyor

Ülkemizden Ares Spor Kulübü triatletleri Hüseyin Arhan ve Cem Dağdelen'in yarışacağı İrlanda Ironman Yarışı yarın gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 22/06/19 14:30
okuma süresi: 2 dak.
Ares'in Ironman'leri zorlu parkura çıkıyor
A- A A+
Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının arka arkaya geçildiği triatlon branşının en zorlu yarışı olan Ironman, yarın İrlanda'da gerçekleşecek.

3.8 kilometre yüzme, 180 kilometre bisiklet ve 42.2 kilometre koşu mesafelerinden oluşan Ironman yarışı İrlanda'da ilk kez yapılıyor.
Ülkemizden Ares Spor Kulübü triatloncuları Cem Dağdelen ve Hüseyin Arhan da İrlanda'da yarışacak sporculardan olacak.
Ülkemizin en çok Ironman yapan sporcusu olan Cem Dağdelen 13'üncü kez, Hüseyin Arhan ise 4'üncü kez Ironman bitirmek için İrlanda'da yarışacaklar.

İrlanda'nın soğuk deniz suyu şartlarına önlem amaçlı neopren bone ve çorap alan sporcuları yarış günü hem soğuk hem de yağmurlu hava bekliyor.

ŞARTLAR ZORLU OLACAK

Yarışın yapılacağı Cork, Youghal kentinde soğuk ve yağışlı hava şartları yanında, 12 derece su ısısındaki yüzme parkurunun ardından başlayacak bisiklet etabında, yolların keskin dönüşlerden oluşması ve darlığı sporcular için sıkıntılı bir durum. 180 kilometrelik bisiklet parkurunun yerden yüksekliği toplam 1900 metre olacak. Hem yokuş, hem keskin dönüşler ve dar yollar, hem de yağmurlu hava şartlarında mücadele edecek sporcularımızı koşuda da bol yokuşlu zor bir parkur beklemekte.

Yarın (23 Haziran Pazar) sabah 07.00 da start alacak olan yarış için bisiklet ve malzeme teslimini bugün yapan Ares sporcuları Cem Dağdelen ile Hüseyin Arhan'ın tek hedefi sağlıklı bir şekilde finişe ulaşmak olacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.