SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Çanakkale'de başkan seçilemedi

Çanakkale'de başkan seçilemedi

ÇanakkaleTürk Spor Kulübü'nde ilk olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadığından dolayı ertelenen genel kurulu yeniden yapıldı.

Yayın Tarihi: 05/07/19 17:40
okuma süresi: 3 dak.
Çanakkale'de başkan seçilemedi
A- A A+

Kulüp lokalinde yapılan ilk olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını Hüseyin Yahat, sekreterlikleri Hüseyin Akgüç, Göksal Eminol ikinci olağanüstü genel kurulu açtığında yaptığı açıklamada yine aynı üyelerin katılım gösterdiğine vurgu yaparak, ilk olağanüstü genel kurulda faaliyet ve mali raporların onaylandığını ve tek gündem maddesi olarak başkanlık seçimi yapılacağını açıkladı.

Başkan Adayı Yok

Divan başkanı Hüseyin Yahat, başkan adaylığı için herhangi bir müracaatın yapılmadığını açıklayarak, Kulübün geleceği adına yeni başkan seçilerek takım faaliyetleri başlatılması gerekliliği üzeride durdu. Başkan adaylığı için söz alan üyeler mevcut başkan İbrahim Şeker ismi üzerinde yoğunlaşılmasına rağmen kabul görmedi.

İbrahim Şeker Destek İstedi

Çanakkale Spor Kulübü başkanı İbrahim Şeker, ikinci kez yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada başkan adayının çıkmaması, Kulübün geleceği adına önemli bir skıntı yaratacağına vurgu yaparak, üzüntü duyduğunu belirtti. Kulübe sahip çıkılması noktasında camianın birlik beraberlik ve kenetlenme çağrısını yineleyen başkan Şeker, ekonomik sıkıntıların aşılması noktasında da güçlü yönetime ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi. Başkan İbrahim Şeker, Kulübe yeni isimlerin dahil edilmesi noktasında eski başkanlar ve üyelerin devreye girmesini beklediğini, son iki yılda yaşamış oldukları sıkınıtıların aşılması için işbirliği yapılmasının kaçınılmaz olduğu, aksi takdirde bu sezonda aynı sıkıntılar ile faaliyetlerin başlatılmasının çok zor olacağının ifade etti. 9 yıllık başkanlık görevini sürdüren İbrahim Şeker, güçlü yönetim kurulması, ekonomik sıkıntıların aşılması noktasında destek verilmesi durumunda aday olabileceği sinyalini verdi.

11 Temmuz'a Ertelendi

Çanakkale Türk Spor Kulübü'nde tek gündem maddesi ile toplanan olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadığından dolayı, Divan Başkanı Hüseyin Yahat olağanüstü genel kurulu 11 Temmuz Perşembe günü saat 19:00'a ertelediğini açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.