SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Osman Bulak projeleri açıkladı

Osman Bulak projeleri açıkladı

Çayönü Spor Kulübünde iki yıllık başkanlık görevine getirilen Osman Bulak, yeni yönetim kurulu görev dağılımı ile birlikte yapmayı planladıkları projelerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 05/07/19 18:30
okuma süresi: 2 dak.
Osman Bulak projeleri açıkladı
A- A A+

Çayönü Spor Kulübü başkanı Osman Bulak, Kulübe sahip çıkılma noktasında birlik, beraberliğe ihtiyaçları olduğunu, destek olunması konusunda çağrısını yineleyerek, oluştuduğu yeni yönetim ile birlikte çalışmalara başladıklarını belirtti. İki yıllık görev süresi içierisinde öncelikli iş olarak toprak zeminli sahanın çim zemine dönüştürülmesi için fiziki altyapı çalışmaları başlatmak için düğmeye bastıklarını söyledi. Kulüp binasını restore etmek istediklerini belirten başkan Osman Bulak, yapmış oldukları bir takım girişimler sonucunda gerekli maddi desteği bulmaları halinde tadilata başlamak istediklerini söyledi. Tesislerin fiziki altyapıların tamamlanması noktasında çalışmalara devam edeceklerini belirten başkan Osman Bulak, yeni sezonda takım kadrosunun oluşumu içinde çalışmalara şimdiden başladıkların, hedefleri doğrultusunda iyi bir ekip yaratma düşüncesi içerisinde olduğunun altını çizdi.

Görev Dağılımı

Çayönü Spor Kulübü başkanı Osman Bulak başkanlığında belirlediği yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Başkan Vekili Arif Kurucu, As Başkan Erkan Alıcı, İbrahim Çayönü, Basın Sözcüsü Doğan Gözütok, Genel Sekreter İbrahim Ersalan, Mali İşler Sorumlusu Behiç Ünerdi, Sporcu Sorumlusu Osman Türkmenli, Saha ve Malzeme Sorumlusu Bayram Ersalan, Dış İlişkiler Sorumlusu Ümit Amasyalı, Lokal ve Demirbaş Sorumlusu Emre Yıldırım, Halkla İlişkiler ve Sosyal Etkinlikler Sorumlusu Necip Teker olarak belirlendi.

Denetleme Kurulu : Başkan Tahir Bulak, Üyeler Mehmet Ersalan, Eyüp Bayır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.