SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Çanakkale, Başkan İbrahim Şeker'le devam dedi

Çanakkale, Başkan İbrahim Şeker'le devam dedi

Çanakkale Türk Spor Kulübü'nde üçüncü kez yapılan olağanüstü genel kurulda başkan İbrahim Şeker'le devam kararı aldı.

Yayın Tarihi: 12/07/19 18:41
okuma süresi: 3 dak.
Çanakkale, Başkan İbrahim Şeker'le devam dedi
A- A A+

Kulüp lokalinde yapılan üçüncü olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını Hüseyin Yahat, sekreterliği Göksal Eminol yaparken, yurtdışında bulunan Hüseyin Akgüç katılmadı. Üçüncü olağanüstü genel kurulu üyeler katılım gösterirken, eski başkan ve yöneticilerin katılması ise dikkatlerden kaçmadı. İlk yapılan olağanüstü genel kurulda faaliyet ve mali raporların onaylandığını ve tek gündem maddesi olarak başkanlık seçimi yapılan Çanakkale'da mevcut başkan İbrahim Şeker'in göreve devam etmesi yönündeki üyelerin talebine olumlu yanıt vererek göreve yeniden seçildi.

İbrahim Şeker Kaldığı Yerden Devam

Çanakkale Spor Kulübü'nde İki kez yapılan ve Başkan adayı olmadığı için ertelenen olağanüstü genel kurulda Üyelerin mevcut başkan İbrahim Şeker göreve devam etmesi yönünde yoğunlaşılmasının ardından İbrahim Şeker adaylık başvurusunda bulundu. Üçüncü kez yapılan ve tek gündem maddesi başkanlık seçimi olan olağanüstü genel kurul'da İbrahim Şeker üyelerden aldığı onay ile yeniden başkanlığa seçilerek kaldığı yerden devam ediyor.

Kapsamlı Çözüm İçin Öngörüler

ÇanakkaleTürk Spor Kulübü'nde üçüncü kez yapılan olağanüstü genel kurulda kulübün geldiği noktadan çıkabilme adına kapsamlı çözüm önerileri için söz alan eski başkanlardan Derviş Ekşici, kulüpte başkanlık yapan eski başkanların oluşturacağı başkanlar kurulu oluşturmlası, ülkenin bir çok bölgesinde Ganduluların var olduğuna dikkat çekerek, oluşturulacak komite ile onlara ulaşarak desek alınması öngürüsünde bulunurken, eski yöneticilerden Aziz Kalçay ise katılımcılığı ön planda tutarak, külübe yeni yüzlerin de kazandırılması için çalışma başlatılması ben değil biz olgusu ile hareket edilerek, görüş öerilerine açık olunmasını istedi.

Üyelere Teşekkür etti, Destek İstedi

Çanakkale Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen İbrahim Şeker, genel kurulda kendisine duyulan güvenden dolayı üyelere teşekkür ederken, destekde istedi. Şeker, 9 yıllık başkanlık sürecinde Kulübe sahip çıkılması noktasında camianın birlik beraberlik içerisinde kenetlenerek zorlukların üstesinden gelebileceklerine vurgu yaparak, ekonomik sıkıntıların aşılması noktasında Divan başkanı Hüseyin Yahat, başlatmış olduğu çalışmalardan dolayı da mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan İbrahim Şeker, güçlü yönetim oluşturarak son iki yılda yaşamış oldukları sıkınıtıların aşılması için işbirliği içerisinde çalışacakların vurgu yaparak, yeni sezonla ilgili çalışmalara da hemen başlayacaklarını açıkladı. Çanakkale Spor Kulübü başkanı İbrahim Şeker, yeni yönetim kurulunu hafta içerisinde açıklayacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.