SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Noyan'ların Şampiyonu Mustafa Behlül

Noyan'ların Şampiyonu Mustafa Behlül

Noyanlar Group tarafından desteklenen Para Ödüllü Darts Turnuvası, 20 Temmuz Cumartesi akşamı yapıldı.

Yayın Tarihi: 22/07/19 18:18
okuma süresi: 1 dak.
Noyan'ların Şampiyonu Mustafa Behlül
A- A A+

Royal Life Sports Bar'da, Gazimağusa Darts Birliği organizasyonunda gerçekleşen turnuva çekişmeli maçlara sahne oldu. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu turnuvaya adanın dört bir tarafından yaklaşık 40 sporcu katıldı.

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu üye sporcuların yanında, İngiliz sporcuların ve Güney Kıbrıs'tan da sporcuların turnuvaya katılımı dikkat çekti. Finalde Cemal Gingi'yi mağlup eden Mustafa Behlül birinciliği alırken, ikinci Cemal Gingi, üçüncü ise Tony Stone oldu.

Yan ödüller ise şöyle gerçekleşti: En az dartsta bitiren Tony Stone (12 darts), En yüksek sayıda bitiren Cemal Gingi (121), En yüksek sayı atan Andreas Michaelides (180) Gecenin sonunda kupa, para ödülleri ve madalyalar dağıtıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.