SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Görneç U21, Altan Çoban'a emanet

Görneç U21, Altan Çoban'a emanet

Görneç Spor Kulübü başkanı Mehmet Şah, antrenör Altan Çoban ile her konuda anlaşmaya vararak göreve getirildiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 07/08/19 17:52
okuma süresi: 1 dak.
Görneç U21, Altan Çoban'a emanet
A- A A+
Futbolda yeni sezon çalışmalarına U21 takımları da başlayarak, yavaş yavaş görev yapacak antrenörler de belirlenmeye başlandı. Görneç Spor Kulübü başkanı Mehmet Şah, antrenör Altan Çoban ile her konuda anlaşmaya vararak göreve getirdi.

U21 takımında antrenörlük görevine getirilen deneyimli ve tecrübeli teknik adam Altan Çoban yeşil beyazlılarda göreve başladı. 1.ligin yeni ekiplerinden Kuzey Mesarya temsilcisi Görneç U21 genç takım antrenörü Altan Çoban geçmiş dönemlerde de görev yapmıştı.

Yeni dönemde Görneç U21 takımında görev yapacak olan Altan Çoban, öncelikli hedefi altyapıdan üst yapıya karakterli sporcu yetiştirmek için çalışacağını, gelecekte ise Görneç'in altyapı potansiyelini artırmak için gerekeni yapacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.