SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Cemal Balses anı maçı ile anıldı

Cemal Balses anı maçı ile anıldı

Kuzey Kıbrıs futbol liglerinde yeni sezon öncesi hazırlık dönemi geride kalırken, son hazırlık ve anı maçları da tamamlanmış oldu.

Yayın Tarihi: 08/09/19 14:15
okuma süresi: 2 dak.
Cemal Balses anı maçı ile anıldı
A- A A+
Mormenekşe Spor Kulübünün unutulmaz başkanlarından merhum Cemal Balses anı maçı ile anıldı. Açılış Konuşmasını yapan merhum Cemal balses'in kız Bedia Balses Çeliker, babasının hayatı ve Kulübe yapmış oldukları ile ilgili bilgiver verdi. Anı maçını Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, Yeniboğaziçi Belediye başkanı Mustafa Zurnacılar, Mormenekşe Spor Kulübü başkanı Mahmut Çiftçioğlu, eski başkanlar Metin Menekşeli, Hilmi Öztemiz, Ozanköy Spor Kulübü başkanı Mustafa Karabina, merhum Cemal Balses'in Ailesi izledi.
Mormenekşe Kazandı.

Her yıl geleneksel olarak organize edilen merhum Cemal Balses anı maçında Doğu bölgesinin 1.ligdeki temsilcisi Mormenekşe ile Girne bölgesi temsilcisi Ozanköy karşı karşıya geldi. Mormenekşe Cemal Balses stadında kalabalık seyirci kitlesinin izlediği Mormenekşe ile Ozanköy arasında oynanan anı maçında İrfan Boşnak'ın attığı goller ile 2-0 kazanan taraf Mormenekşe oldu.

Onur Ödülü

Merhum Cemal Balses anı maçında bu yıl ilk kez verilen Cemal Balses onur ödülü eski yöneticilerden Cemal Balses'in arkadaşı Hüseyin Menekşeli'ye verildi

Ödül Töreni

Mormenekşe Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen merhum Cemal Balses anı maçının ardından takımlara anı kupaları karşılaşmayı yöneten hakemlere plaketleri Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, Yeniboğaziçi Belediye başkanı Mustafa Zurnacılar, Mormenekşe Spor Kulübü başkanı Mahmut Çiftçioğlu, eski başkanlar Metin Menekşeli, merhum Cemal Balses'in eşi Rahme Balses, oğlu Hasan Balses tarafından verildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.