SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Avrupa Ralli Şampiyonası Lefkoşa etabı büyüledi

Avrupa Ralli Şampiyonası Lefkoşa etabı büyüledi

Avrupa Ralli Şampiyonası Kıbrıs Rallisi Lefkoşa etabı adeta büyüledi.

Yayın Tarihi: 28/09/19 18:03
okuma süresi: 2 dak.
Avrupa Ralli Şampiyonası Lefkoşa etabı büyüledi
A- A A+

Kıbrıs Postası - Rahmican ÇALIŞKAN

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) bünyesindeki Kıbrıs Rallisi Lefkoşa etabı heyecanlı dakikalara sahne oldu.
İlki 2014 yılında gerçekleşen iki toplumlu Lefkoşa Şehir İçi Özel Etabı bu yıl da büyüledi. Başbakanlık himayesinde, Lefkoşa Türk Belediyesi'nin ev sahipliği ile Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) koordinatörlüğünde beşincisi yapılan etapta bazı değişikliklerle gidilerek heyecan artırıldı.
Kuzeye geçiş noktasının Taksim Sahası zıplama noktasından oldu. Lefkoşa Şehir İçi Özel Etabı dün Larnaka'dan start aldı. Ledra Palace'ın altından yapılan geçişin ardından ekipler Ledra Palace ışıklarına doğru sola döndü ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'na gelmeden şikan yapıp Federasyon'dan sola eski güzergahına döndü.
Yarışı izlemek isteyen seyirciler Yiğitler Burcu, Çetinkaya Spor Kulübü'ne, Ledra Palace Işıkları ve Futbol Federasyonu önüne kurulacak olan seyirci noktalarından yarışı takip etti.
Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) bünyesindeki Kıbrıs Rallisi'nde yarışan tek Kıbrıslı Türk pilot ise Hasan Bilginer.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.