SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Tufan Çerçioğlu göreve başladı

Tufan Çerçioğlu göreve başladı

KKTC'de 8 yıl hakemlik yapan ve Türkiye'ye giden başarılı hakem Çerçioğlu, KKTC'ye dönerek görevine başladı.

Yayın Tarihi: 23/10/19 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Tufan Çerçioğlu göreve başladı
A- A A+
KKTC'de sekiz yıl aralıksız hakemlik yapan ve iş sebebi ile Türkiye'ye giden başarılı hakemlerimizden Tufan Çerçioğlu yeniden KKTC'ye dönerek görev almaya başladı.

1990 İzmir doğumlu Tufan Çerçioğlu, KKTC'de 2007 yılında Futbol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi bünyesinde aday hakem olarak hakemliğe başladı.

2014 yılında A klasmana yükselen genç hakemlerimizden Tufan Çerçioğlu 2015 yılında iş sebebi ile İzmir'e giderek Türkiye'de görev yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu İzmir bölge hakemi olarak görev alarak, 4 yıl profesyonel hakem olarak Türkiye 2.lig, 3.lig ve BAL liglerinde başarılı bir şekilde görev yapan Tufan Çerçioğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda kritik maçlarda hakem ve dördüncü hakem olarak da çaldığı başarılı düdükleri ile dikkat çekti.

KKTC'ye geri dönen genç hakemlerimizden Tufan Çerçioğlu A klasman hakem olarak görev almaya başlayarak yeni futbol sezonunda geride kalan altı haftada Merkez Hakem Kurulu tarafından beş kez 4. hakem olarak görevlendirildi. 1. ligin 5. haftasında Mormenekşe ile Görneç arasında oynanan karşılaşmada maçın hakemi olarak görev yapan Tufan Çerçioğlu, Kıbrıs Türk Futboluna hizmet etmeye kaldığı yerden devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.