İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Kate Middleton, Prenses Diana'nın izinde

Kate Middleton, Prenses Diana'nın izinde

İngiltere Prensesi Kate Middleton, Londra'daki bir çocuk hastanesinin açılışını yaptı. Ardından bölgede bulunan bir ilkokulu ziyaret etti. Resmi selamlaşmayı bir kenara bırakarak öğrencilerle samimi bir şekilde kucaklaşan Kate Middleton'un samimi tavırları Prenses Diana'nın Hindistan'a yaptığı okul ziyaretindeki sevgi dolu görüntülarini anımsattı.

Yayın Tarihi: 18/01/18 08:10
okuma süresi: 2 dak.
Kate Middleton, Prenses Diana'nın izinde
A- A A+

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton, Londra'daki Mittal Çocuk Sağlığı Merkezi'nin resmi açılış törenine katıldı.

36 yaşındaki Düşes, buradaki hasta çocukları ziyaret ederek onlara iyi dileklerde bulundu. Middeton, Kistik fibroz hastası küçük bir kızın ona oyuncak ayı hediye etmesiyle duygusal anlar yaşadı.

Üçüncü çocuğuna hamile olan Cambridge Düşesi, daha sonra Wimbledon Genç Tenis Takımı'nın çalışmalarını görmek için Londra'nın güneyindeki Bond İlkokulu'na uğradı. Ancak, Düşes'in elini sıkmak için sıraya giren öğrencilerden biri kuralı bozarak, genç kadına sarıldı.

Daha sonra, resmi selamlaşmayı bir tarafa bırakıp tüm öğrencileri samimi bir şekilde kucaklayan Middleton, genç sporcularla birlikte tenis oynadı.

1997 yılında Paris'te trafik kazası sonucunda yaşamını yitiren Middleton'ın kayınvalidesi Prenses Diana, yıllar önce Hindistan'da bulunan bir ilkokulu ziyaretinde öğrencilere sarılmış ve hafızalardan silinmeyen bu kareyi hatıra bırakmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.