İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

Londra, KKTC'nin tüm ilçelerinden daha sıcak

Londra, KKTC'nin tüm ilçelerinden daha sıcak

Kıbrıs Postası'nın elde ettiği verilere göre, Londra'da sıcaklık bugün 24 derece dolaylarında iken, Lefkoşa'da ise, 16 derece, Girne'de 15 derece, Güzelyurt'ta 16 derece, Gazimağusa'da 15 derece, İskele'de 15 derece, Lefke'de ise, 14 derece olduğu dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 20/04/19 18:26
okuma süresi: 1 dak.
Londra, KKTC'nin tüm ilçelerinden daha sıcak
A- A A+
Kıbrıs Postası-Rahmican Çalışkan

Kıbrıs Postası'nın elde ettiği verilere göre, Londra'da sıcaklık bugün 24 derece dolaylarında iken, Lefkoşa'da ise, 16 derece dolaylarında olduğu dikkat çekiyor.

Güneşsiz günlere alışık olan ve Avrupa'nın en soğuk ülkelerinden biri olan İngiltere'de başkent Londra'nın, bugün Girne'den de daha sıcak olduğu da öğrenildi.

KKTC Meteoroloji Dairesi'nden alınan bilgilere göre, Girne'de de sıcaklığın 15 derece olduğu belirtildi.

Öte yandan Güzelyurt'ta sıcaklık 16 derece, Gazimağusa'da 15 derece, İskele'de 15 derece, Lefke'de ise, 14 derece olduğu dikkat çekiyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.