KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Bir Takım Tiyatral İşler" sahnelendi

LAÜ'de "Bir Takım Tiyatral İşler" sahnelendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen "Bir Takım Tiyatral İşler" adı altında dört ayrı skeç Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından başarılı bir şekilde sahnelendi.

Yayın Tarihi: 26/01/18 14:38
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de "Bir Takım Tiyatral İşler" sahnelendi
A- A A+
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen "Bir Takım Tiyatral İşler" adı altında dört ayrı skeç Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından başarılı bir şekilde sahnelendi. LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda sahnelenen tiyatro oyununa akdemisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

LAÜ Tiyatro Kulübü Başkanı ve Oyunun Yönetmeni Öykü Gül Seçkin, Tiyatro Kulübü'nün 2005 yılından beri aktif bir şekilde çalıştığını ve kulübün yetenekli tiyatroya gönül vermiş öğrencilerden oluştuğunu belirterek, 2017-2018 Akademik Yılı'nda mezun olan arkadaşlarının yerine kulüp tanıtım etkinliğinde rekor bir sayıda başvuru alarak, yeni üyeleri kulüp bünyesine kazandırdıklarını ifade etti.

"BİR TAKIM TİYATRAL İŞLER" ADLI SKEÇLER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Oyunun hazırlık süreçlerinden bahseden Seçkin, ilk kez sahneye çıkacak oyuncuları, deneyim kazanmış oyuncularla harmanlayarak ortak çalışma yaptıklarını "Bir Takım Tiyatral İşler" adı altında dört skeçlik bir oyun sahnelediklerini ifade etti.

Tiyatro Kulübü öğrencilerinin büyük sorumluluk bilinci ve ekip ruhu ile hareket ederek başarılı bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Seçkin, Yardımcı Yönetmenler Gülşen Gültekin, Yaren Gül Kolik ve Sahne Amiri Yılmaz Karafakılı'ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Seçkin, Bir Takım Tiyatral İşler skeç topluluğundan oluşan oyunun tekrar sahnelenmesi için teklifler aldıklarını dile getirerek öğrenci arkadaşların yoğun talebine yönetimin de katkı sağlayarak kulübün onure edildiğini vurguladı.

Oyuna olan ilgiden dolayı salonun dolup taştığını ve ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Seçkin, "2. dönem büyük sürprizlerle yeni projelerle izleyicilerle birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.