KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Sanat dünyasının acı kaybı... 'Kapıcı Cafer'i kaybettik...

Sanat dünyasının acı kaybı... ‘Kapıcı Cafer’i kaybettik...

Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yayın Tarihi: 08/03/18 23:34
okuma süresi: 2 dak.
Sanat dünyasının acı kaybı... ‘Kapıcı Cafer’i kaybettik...
A- A A+
Geçtiğimiz günlerde felç geçirerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ercan Yazgan'dan üzücü haber geldi. Usta oyuncu tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna Duyurulur,

Sanat dünyasının sevilen ismi Necip Ercan Yazgan İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen Solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05'te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45'te hayata gözlerini yummuştur.
Sanat dünyasına uzun yıllar hizmet etmiş böyle bir değerin kaybı için başta yakınları olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun"

ERCAN YAZGAN KİMDİR?

4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta doğan Ercan Yazgan, 1986 yılında Perihan Abla dizisindeki Şoför İsmet karakteriyle tanındı. 1989-2002 yılları arasında 13 yıl boyunca kesintisiz yayınlanan Bizimkiler adlı dizide Kapıcı Cafer tiplemesiyle izleyici karşısına çıkan Yazgan, kariyeri boyunca çok sayıda film ve dizide rol aldı.

ERCAN YAZGAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ercan Yazgan, 2 hafta önce felç geçirmiş ve tedavi altına alınmıştı. Perihan Abla dizisindeki Şoför İsmet ve Bizimkiler dizisindeki Kapıcı Cafer tiplemeleriyle tanınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ercan Yazgan'ın Sultanbeyli'de özel bir hastaneye kaldırılmıştı ve tedavisine devam edildiği bilgisi verilmişti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.