KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kenan Doğulu Lefke'de çoşku ile karşılandı

Kenan Doğulu Lefke'de çoşku ile karşılandı

Türk pop müziğinin en önemli sanatçıları arasında yer alan Kenan Doğulu, Lefke Avrupa Üniversitesi'nin organize ettiği dev konser kapsamında Lefke'de sevenleri ile buluştu. KKTC'de ilk kez halka açık, açık hava konserini LAÜ organizasyonunda gerçekleştiren sanatçı hayranları ileLefke'de bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 25/05/18 16:25
okuma süresi: 2 dak.
Kenan Doğulu Lefke'de çoşku ile karşılandı
A- A A+
Doğulu, 24 Mayıs Perşembe akşamı, Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Stadı'nda LAÜ'lüler ve tüm Doğulu hayranlarına muhteşem bir konser verdi. Müthiş enerjisi ve repertuarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Doğulu, kendisine özel olarak hazırlanan ışık ve ses sisteminin yer aldığı dev sahnede hayranları için şarkılarını seslendirdi.

DOĞULU YILLARDIR DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILARI VE ENERJİSİ İLE GENÇLERİ ÇOŞTURDU

Büyük ve çoşkulu bir hayran kitlesi ile karşılaşan Kenan Doğulu,binlerce kişinin katıldığı ve dinleyenlerin kendini zaman zaman coşkulu, eğlenceli, zaman zaman da romantik, duygusal anların içinde bulduğu konserde Doğulu,müthiş enerjisi ile öğrencileri sahneye alarak müzik ve dans performansı eşliğinde samimi bir sinerji yarattı.

"Sımsıkı", "Aşk ile Yap", "İlk Adımı Sen At", "En Kıymetlim", "Tencere Kapak", "Dön Gel", "Çakkıdı", "Ben Güzelden Anlarım", "Kalp Kalbe Karşı" gibi sevilen şarkılarını orkestrası eşliğinde seslendiren Kenan Doğulu, enerjisiyle, dansları ve sahne şovu ileüniversiteli hayranlarından ve halktan büyük ilgi gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.