KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 4 dak.

Telsim'den Türk Maarif Koleji'ne büyük ödül

Telsim’den Türk Maarif Koleji’ne büyük ödül

Telsim'in Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliğiyle düzenlediği Vodafone Freezone 6. Liselerarası Müzik Yarışması'nda En İyi Orkestra gelen Türk Maarif Koleji piyano ödülünü teslim aldı.

Yayın Tarihi: 07/06/18 11:48
okuma süresi: 4 dak.
Telsim’den Türk Maarif Koleji’ne büyük ödül
A- A A+
Türk Maarif Koleji'nde gerçekleşen törene Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, TMK Müdürü Fehmi Tokay, TMK Band Grubunun sorumlu öğretmenlerinden Petek Cankoy ve grup üyeleri katıldı.

TANPINAR: HER ZAMAN GENÇLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kuzey Kıbrıs'ın gelenekselleşmiş ve en geniş katılımlı müzik yarışmasını düzenliyor olmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade eden Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yarışmayı düzenlediklerini ve yarışma ile 22.000 gence ulaştıklarını söyledi. Türk Maarif Koleji Band grubunu bir kez daha tebrik eden Tanpınar, müzik ve sanatla ilgilenen gençlere destek olmaya devam edeceklerini belirterek, bu gibi etkinliklerle gençlerin kültürel sanatsal faaliyetlere yönelerek sosyal risklerden uzaklaştığını vurguladı.

TOKAY: ÖĞRENCİLERİMİZ, BAŞARILI YÖNLENDİRME VE AZİMLE KAZANDILAR

TMK'nın Vodafone Freezone 6. Liselerarası Müzik Yarışması'nda En İyi Orkestra ödülünü kazanmasının kendileri için gurur verici olduğunu belirten TMK Müdürü Fehmi Tokay, okuldaki öğrencilerin akademik bir yük altında olduğunu, böylesi sanatsal başarılar sergilemelerinin kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade etti. Müzik hocalarının özverili çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Tokay, başarılı yönlendirme ve azim ile kazandıklarını vurguladı. Tokay, Telsim'in ödül olarak kendilerine piyano hediye etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

CANKOY: OKULUMUZUN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLMİŞ OLDU

Devlet okullarına müzik aleti almak ya da eksik bir enstrümanı tamamlamanın çok zor olduğunu söyleyen TMK Band grubunun sorumlu öğretmenlerinden Petek Cankoy, Telsim'in En İyi Orkestra ödülünü kazanan grupları için okullarına piyano hediye etmesinden çok mutlu olduklarını ifade etti. Okulda en çok kullanmaya ihtiyaç duydukları müzik aletinin piyano olduğunu belirten Cankoy, Telsim sayesinde enstrüman açığını tamamladıklarını söyledi.

Vodafone Freezone 6. Liselerarası Müzik Yarışması'nda En İyi Orkestra ödülünü kazanan Türk Maarif Koleji Band grubu üyeleri görüşlerini şu şekilde aktardılar.

Cemaliye Emir (TMK Band – Solist): Bizim için çok değerli bir ödül. Telsim, müzik alanında okulumuza önemli bir katkıda bulundu. Çok mutluyuz. Telsim'e çok teşekkür ederiz.

Arda Konut (TMK Band – Baterist): Telsim'in piyano ödülüyle, okulumuzdaki önemli bir eksikliği gidermiş olduk. Grubumuz ile birlikte okulumuza böyle bir ödül kazandırdığımız için çok mutluyuz.

Doğaç Uğur Solyalı (TMK Band – Gitarist): Telsim'e çok teşekkür ederiz. Yarışmayı kazanaıp, okulumuza böylesi önemli bir hediyeyi kazandırdığımız için çok mutluyuz. Grubumuzun çoğu üyesi bu yıl mezun oluyor. Bizden sonra piyanoyu kulanacak olan arkadaşlarımız umarım bizim gibi başarılara imza atarlar.

Fuat Otağ (TMK Band – Gitarist): Ödülü kazandığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Telsim'e de bize böyle bir ödül verdiği için çok teşekkür ederiz. Bizim için çok önemli bir ödül. Okulumuzda amatör müzik yapacak olan arkadaşlarımız için önemli bir araç. Onları müzik alanında geliştireceğine inanıyorum.

Süleyman Pehlivanoğlu (TMK Band – Saksafon): Çok mutluyuz. Grup olarak okulumuza piyanoyu kazandırdık. Bu bizim için çok gurur verici. Telsim'e de çok teşekkür ederiz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.