KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Mekan, İnsan, Bellek Sergisi'nin ziyaret süresi uzatıldı

Mekan, İnsan, Bellek Sergisi’nin ziyaret süresi uzatıldı

Güzelyurt Belediyesi Sergi Salonunda 12 Nisan'da açılan "Mekan, İnsan, Bellek" Sergisi yoğun ilgi görmesi nedeniyle 30 Haziran 2018 tarihine kadar açık kalacak.

Yayın Tarihi: 07/06/18 14:13
okuma süresi: 1 dak.
Mekan, İnsan, Bellek Sergisi’nin ziyaret süresi uzatıldı
A- A A+
Ayhatun Ateş'in küratörlüğünde açılmış olan sergide, sanatçılar; Tulin Yiğit Akgül, Elif Ağatekin Aydoğdu, Aslıhan Kaplan Bayrak, Kaan Canduran, Kemal Behçet Caymaz, Pino Cherchi, Ali Asgar Çakmakcı, Evrim Ergün, Alfonso Ruiz Felipe, Vedia Okutan Gaydeler, Umut Germeç, Kostas Karakitsos, Eser Keçeci, Ezgi Hakan VerduMartinez, Kiril Maxymenko, Gökhan Okur, Mustafa Öztunaç, Hikmet Uluçam, George Vavatsis, Tolga Yurtözveri'nin eserleri yer almaktadır.

"Mekan, İnsan, Bellek" adlı Sergi, 30 Haziran 2018 Cumartesi gününe kadar Pazartesi-Cuma; 10:00-13:00 ve 14:00-18:00, Cumartesi günü ise 10:00-14:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.