KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Orta Asya Gecesi" etkinliği düzenlendi

LAÜ'de "Orta Asya Gecesi" etkinliği düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığıtarafından LAÜ'de eğitim gören Orta Asya kökenli öğrenciler için "Orta Asya Gecesi" etkinliğigerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 04/07/18 16:08
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de "Orta Asya Gecesi" etkinliği düzenlendi
A- A A+
Uluslararası etkinlikler çerçevesinde düzenlenen geceye, LAÜ Öğrenci Dekanlığı ve Dış İlişkiler Müdürlüğü çalışanları ile öğrenciler katıldı.

ORTA ASYA ÜLKELERİ ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİ

Etkinlikte, Orta Asya ülkelerindenKırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Tacikistan uyruklu öğrenciler bir araya geldiler. Gecede, Orta Asya ülkelerinin kültürlerine ait yemekler, dans gösterileri ve benzeri ortak paylaşımlar yapılarak, farklı kültürlerin benzeyen yanları, farklılıkları tanıtıldı.

GECEDE ÖĞRENCİLERKÜLTÜREL, MÜZİK VE DANS GÖSTERİLERİSERGİLEDİLER

Etkinlik kapsamındakültürel, müzik ve dans gösterileri sergileyen öğrenciler ayrıca Orta Asya'nın doğal, kültürel, tarihi veturistik mekanlarını tanıtan video gösterimi ilekatılımcıları bilgilendirdiler.

Orta Asyalıöğrencilerin ülkelerine özgü müzikler eşliğinde geceye katılanlara yiyecek ve içecekler ikram etmesiile devam eden programda öğrenciler keyifli bir gece geçirme şansı yakaladılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.