KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Biraderler Cabaret" yarın akşam Girne Amfitiyatro'da

“Biraderler Cabaret” yarın akşam Girne Amfitiyatro’da

Girne Belediyesi'nin bu yıl 8'ncisini düzenlediği Girne Kültür Sanat Günleri, muhteşem bir müzikale ev sahipliği yapıyor.

Yayın Tarihi: 24/09/18 11:19
okuma süresi: 1 dak.
“Biraderler Cabaret” yarın akşam Girne Amfitiyatro’da
A- A A+
Tanınmış tiyatro oyuncuları Arda Aydın, Tuğrul Arsever ve Mert Yavuzcan, orkestra şefi Orçun Tekelioğlu eşliğinde oluşturulan "Biraderler Cabaret" yarın akşam (25 Eylül Salı) saat 21:00'da Girne Amfitiyatro'da sanatseverlerle buluşuyor.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, hem geçmiş hem günümüz şarkılarının çok değişik yorumlarla ve tamamen teatral halde sunulacağı, her anında keyifli bir zaman vaat eden kabare için 15 TL'den satışa sunulan biletlerin, Girne Belediyesi Danışma Masası, Deniz Plazalar ve etkinlik akşamı Amfitiyatro girişinden temin edilebileceği belirtildi. Tüm halkımız ve sanatseverler, etkinliğe davet edildi. Edip Akbayram konseriyle başlayan 8'inci Girne Kültür Sanat Günleri, 2 Ekim 2018 Salı akşamı Selda Bağcan Konseri'yle son bulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.