KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Sen de bir umut ol" konseri sahnelenecek

"Sen de bir umut ol" konseri sahnelenecek

Çağlayan Çocuk Parkı yararına "Sen de bir umut ol" konseri 24 Ekim'de gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 23/10/18 12:33
okuma süresi: 1 dak.
"Sen de bir umut ol" konseri sahnelenecek
A- A A+

Lefkoşa'nın Çağlayan bölgesinde bulunan çocuk yuvası yararına konser düzenleniyor. 24 Ekim Çarşamba akşamı Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan konserde kurulacak olan bağış kutuları ile toplanacak olan tüm gelir, Çağlayan Çocuk Yuvası'na bağışlanacak.

Ayşe Kişmir koordinatörlüğünde konsere hazırlanan orkestra da Serkan Soyalan, Çağdaş Öğüç, Ergi Özbek, Altekin Erginel, Mustafa Baykent, Umut Zeytin ve Ogan Güntem yer alıyor.

"Sen de bir umut ol" temasıyla sahnelenecek olan konserde ayrıca Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Kanser ve Savaş Vakfı'nın hazırladığı bir de kısa video gösterilecek.

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan, program yapımcısı Çamay Çiçekseven'in sunuculuğunu yapacağı konser, saat 20:00'de başlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.