KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

FODER, Mehmet Yasa ile mimari fotoğrafı irdeledi

FODER, Mehmet Yasa ile mimari fotoğrafı irdeledi    

Mustafa ERKAN; Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği FODER, 5 Ekim'de açılışı gerçekleştirilen yeni fotoğraf sezonu ardından anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. İzmir'den Mehmet Yasa konuk edildi.

Yayın Tarihi: 04/11/18 12:56
okuma süresi: 1 dak.
FODER, Mehmet Yasa ile mimari fotoğrafı irdeledi    
A- A A+
Kültür Dairesi katkıları ile gerçekleştirdiği Mehmet Yasa fotoğraf sunum ve söyleşisine ilgi büyük oldu. Dernek binasında gerçekleşen gecede ilk olarak, Veysi Soyer önceleri çekmiş olduğu slayt fotoğraflardan bir kısmını dernek başkanı Mehmet Gökyiğit'e takdim etti. Daha sonra konuk Mehmet Yasa, Kıbrıs'ta olmaktan ayrı bir heyecan duyduğunu söyledi. Gösterilen konukseverlik için teşekkür etti ve İzmir'den getirmiş olduğu cezeryeden izleyicilere ağırladı.

FODER himayelerinde gerçekleştirilen mimari fotoğraf sunumu ve söyleşisi birçok fotoğrafsever ve dernek üyesi tarafından ilgiyle izlendi.

BİRİNCİLİK FOTOĞRAFINI DERNEĞE HEDİYE ETTİ

Sunumdan hemen sonra 'Yapı sanatı' dijital fotoğraf yarışmasında birinci gelen fotoğrafını derneğe hediye etti. Ardından Yasa'ya teşekkür plaketini FODER adına Gökyiğit takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.