KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Derman Atik, ülkemizi İtalya'da temsil edecek

Derman Atik, ülkemizi İtalya’da temsil edecek

Ülkemizin tanınmış tiyatro sanatçılarından Derman Atik, Milano kentinde il Silence Teatro tarafından gerçekleştirilecek olan "Teatro e Danza Turco Cipriota" konulu workshopta ülkemizi temsil edecek.

Yayın Tarihi: 06/11/18 15:03
okuma süresi: 2 dak.
Derman Atik, ülkemizi İtalya’da temsil edecek
A- A A+
Ülkemizin tiyatro sanatçısı Derman Atik, İtalya'nın Milano kentinde profesyonel tiyatro gruplarının ve oyuncularının katılacağı tiyatro ve dans eğitimi atölye çalışmalarını yönetecek.

7-12 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan atölye çalışmalarına dans, drama ve tercümandan oluşan 4 kişilik ekiple ülkemizin tiyatrosunu Avrupa'da ilk defa temsil edecek olan Derman Atik, 13 Kasım tarihinde adaya geri dönecek.

"AVRUPA'DA İLK TEMSİLİYET BENİ GURURLANDIRDI"

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Derman Atik "Bana böyle bir davet geldiğinde, daha önce eğitilmek için katılmış olduğum atölye çalışmalarında eğitimci olarak yer alacak olmak beni çok mutlu etti. Ülkemizin bir tiyatrocusu ve tiyatro yönetmeni olarak Avrupa'da yapılan bir organizasyonda ilk defa temsiliyette bulunmak benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu" dedi.

Derman Atik, bilindiği üzere halen Girne ve Çatalköy Belediyeleri'nin Sanat Yönetmenliği görevini sürdürmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.