KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

MAKSAD'ın I. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

MAKSAD'ın I. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Mağusa Kültür Sanat Derneği'nin (MAKSAD) I. Olağan Genel Kurul Toplantısı 05 Kasım 2018, Pazartesi günü saat 19.00'da Mağusa Kültür Derneği Lokali'nde yapıldı.

Yayın Tarihi: 07/11/18 12:41
okuma süresi: 1 dak.
MAKSAD'ın I. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
A- A A+
MAKSAD Genel Kurul toplantısı, açılış konuşması ve dernek hakkında kısa bilgi verilmesi ile başladı. Dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, faaliyet raporu, mali rapor ve denetim raporları okunarak aklandı. Mine Vaiz Çelikesmer'in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurulda, görev yapacak olan Yönetim, Denetleme ve Ceza Kurulu üyeleri oylandı ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyeliğine Engin Erçelik, Eda Can Doğanbay, Simge Baca Ozaner, Oğuz Ufuk Haksever, Mustafa Çakıcı, Cihan Tunceli, Elhamiye Narçın Özmusa, Doğgül Akgül ve Fırat Gürakansel seçildi.

Ceza Kurulu'na, Gülten İnan, Betül Akilhoca, Aynur Ağlamaz, Uygar Küçüksu, Fatoş Çakıcı; Denetleme Kurulu'na ise Sertan Çakıcı, Yaren Göçer, Doğuş Yanal, Şerife Dilem ve Burcu Arıkel'ın adaylıkları oybirliği ile kabul edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.