KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Hasan Rifat Siber'in eserleri bir kitapta toplandı

Hasan Rifat Siber’in eserleri bir kitapta toplandı

Hasan Rifat Siber'in daha önce yayımlanan "Kıbrıs Türklerinin Tarımsal Folkloru" ile "Köycülüğümüzün Dünü-Bugünü" isimli 2 kitabı, tek bir kitapta birleştirilerek yeniden basıldı.

Yayın Tarihi: 04/12/18 17:27
okuma süresi: 1 dak.
Hasan Rifat Siber’in eserleri bir kitapta toplandı
A- A A+
Siber'in Kıbrıs Türk tarımı üzerine yaptığı çalışmaların derlendiği kitabın tanıtımı yarın Lefkoşa'da Deniz Plaza'da saat 17.00'de yapılacak etkinlikle tanıtılacak.

Elde edilen bilgiye göre, Siber'in "Kıbrıs Türklerinin Tarımsal Folkloru" isimli kitabında, köy gezileri sırasında derlediği Kıbrıs Türklerinin yüzyıllar içinde oluşturduğu folklorik değerler, atasözleri, köy ve köycülüğe ilişkin davranış ve değerlendirmeler yer alıyor.

"Köycülüğümüzün Dünü-Bugünü" isimli eserde ise yazarın Çiftçi Dergisi ile Halkın Sesi ve Köylü gazetelerinde yayınlanmış yazıları bulunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.