KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Nazım Hikmet'in Piraye'si Girne'de sahnelendi

Nazım Hikmet’in Piraye’si Girne’de sahnelendi

Ödüllü Yönetmen ve Aktör Murat Çidamlı'nın, rejisörlüğünü ve oyunculuğunu üstlendiği Nazım Hikmet'in karısı Piraye'ye yazdığı mektupları konu alan tek kişilik tiyatro oyunu dün akşam Girne'de sahnelendi.

Yayın Tarihi: 12/12/18 12:04
okuma süresi: 2 dak.
Nazım Hikmet’in Piraye’si Girne’de sahnelendi
A- A A+
Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşan oyunda, Murat Çıdamlı sahnede gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Eylül Kuzgunbay tarafından sahneye uyarlanan oyunun yönetmen yardımcılığı Özge Çidamlı, müzikleri Kerem Memişoğlu, ışık tasarımı Yüksel Aymaz tarafından yapıldı.
Oyunun ardından sahneye çıkan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Murat Çıdamlı'ya izleyiciyle buluşturduğu bu güzel oyun için teşekkür etti.

Murat Çıdamlı, Girne'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, Girne Belediyesi'ne ve kendisini izlemeye gelenlere teşekkür etti.

ETKİNLİKLER SÜRÜYOR

Girne Belediyesi kültür sanat etkinlikleri, yarın (13 Aralık 2018 Perşembe) Çatalköy Belediyesi Tiyatro Su'nun "21:15 Treni" oyunuyla, 17 Aralık 2018 Pazartesi Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğunun "Gayrimüslim Besteciler Konseri" ile devam edecek.

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu'nda gerçekleşecek etkinliklere bilet ve bilgi için; Girne Belediyesi Danışma Masası, 0392 815 21 19/101 ve Oda Tiyatrosu gişesine 0533 821 21 44 numaralı telefondan ulaşılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.