KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

İşitme-konuşma engelliler sanatla buluşuyor

İşitme-konuşma engelliler sanatla buluşuyor

İşitme-konuşma engelliler KİKEV'in düzenlediği "Sesim Sanatımda" projesiyle sanatla buluşuyor.

Yayın Tarihi: 18/02/19 15:09
okuma süresi: 1 dak.
İşitme-konuşma engelliler sanatla buluşuyor
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı (KİKEV) seramik, yağlı boya, ahşap boyama ve daha birçok sanat çalışması ile "Sesim Sanatımda" Projesi düzenliyor.

Proje, işitme konuşma engelli sanat eğitmenleri eşliğinde işitme konuşma engelli kişilere yönelik gerçekleşecek.

"Sesim Sanatımda" Projesi işitme konuşma engelli kişilerin sanat ile buluşmasını, yeteneklerinin ortaya çıkmasını, işiten bireylerinde bu çalışmaya katılarak pratik işaret dili bilgileri ile sanatın buluşmasını ve işitme engelli kişilerle iletişimi sanatsal faaliyetlerle paylaşımda bulunarak vermeyi hedefliyor.

Çalışmalar işitme konuşma engelli sanat eğitmenleri ve katkı koyacak gönüllü sanat eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecektir. Engelsiz yüreklerin buluşacağı proje, 11.00-15.00 saatleri arasında 23 Şubat Cumartesi günü Girne Kapısı Vakıflar Çarşısında gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.