KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Cahit ve İslamoğlu onuruna etkinlik düzenleniyor

Cahit ve İslamoğlu onuruna etkinlik düzenleniyor

Girne Belediyesi, Dünya Şiir Günü'nde Kıbrıs Türk Edebiyatı'nın duayenleri Neriman Cahit ve Mahmut İslamoğlu onuruna etkinlik düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 20/03/19 18:29
okuma süresi: 1 dak.
Cahit ve İslamoğlu onuruna etkinlik düzenleniyor
A- A A+

Girne Belediyesi, 21 Mart Dünya Şiir Günü nedeniyle Kıbrıs Türk Edebiyatının önemli isimlerinden araştırmacı yazar ve şair Neriman Cahit ile Halk bilimcisi ve şair Mahmut İslamoğlu'nun onuruna şiir ve müzik dinletisi etkinliği düzenleyecek.

Girne Grand Pasha Otel'de yarın saat 19:30'da gerçekleşecek etkinlik, halka açık gerçekleşecek. Etkinlikte, Kıbrıs Türk Yazarlar ve Şairler Birliği katkılarıyla hazırlanan Neriman Cahit ile Mahmut İslamoğlu'nun hayatlarını anlatan görsel sunum gerçekleşecek.Etkinlikte, Kıbrıs Edebiyat Derneği'ne bağlı Lirik Şiir Grubu, her iki sanatçının ve dünya şairlerinin şiirlerini okuyacak ve Hasan Günyüz müzik dinletisi sunacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.