KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"İkinci Caddenin Mahkumu" Çatalköy'de sahnelendi

“İkinci Caddenin Mahkumu” Çatalköy’de sahnelendi

"İkinci Caddenin Mahkumu" adlı tiyatro oyunu Çatalköy Belediyesi'nin düzenlediği 9. Beşparmaklar 1. Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında sahnelendi.

Yayın Tarihi: 22/03/19 09:46
okuma süresi: 2 dak.
“İkinci Caddenin Mahkumu” Çatalköy’de sahnelendi
A- A A+
Çatalköy Belediyesi'nin düzenlediği 9. Beşparmaklar 1. Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında dün akşam Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu'nun ( GİBETSU) sahnelediği, Neil Simon'ın yazıp, Nermin Uğur'un yönettiği " İkinci Caddenin Mahkumu" adlı tiyatro oyunu Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezi'nde oynandı.

Bulunduğumuz zaman dilimi içerisinde dünyanın her yerindeki toplumlar, ister ABD, ister Avrupa, ister kıbrıs olsun ayni anlayışla ve bir çoğu birbirlerine özenerek yaşıyorlar. İnsani değerlerden ve insan ilişkilerinde yoksun insanlar olarak yok olmaya ve dünyamızı yok etmeye doğru hızla ilerlediğimizi gösteren trajikomik bir hikayenin anlatıldığı İkinci Caddenin Mahkumu, İzleyenlerden tam not aldı.

İlginin yoğun olduğu oyunun sonunda Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu gösterdikleri performanstan dolayı oyunculara teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.