KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Ejderha Tepesi" bu akşam Çatalköy'de

"Ejderha Tepesi" bu akşam Çatalköy'de

Çatalköy Belediyesi 9. Beşparmaklar, 1. Uluslararası Tiyatro Festivali bu akşam oynanacak olan "Ejderha Tepesi" oyunuyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/03/19 13:51
okuma süresi: 1 dak.
"Ejderha Tepesi" bu akşam Çatalköy'de
A- A A+

Çatalköy Belediyesi'nin düzenlediği 9. Beşparmaklar, 1. Uluslararası Tiyatro Festivali bu akşam Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Halk Tiyatrosu'nun sahneleyeceği "Ejderha Tepesi" oyunuyla devam edecek. İzel Seylani'nin yazdığı ve yönettiği "Ejderha Tepesi" oyunu, geleneksel Türk Tiyatrosu'ndan orta oyunu karakteri Pişekar'ın son zamanlarda patlayan emlak sektörüne merak sarmasını anlatıyor... Aynı evi kiralayan üç dolandırıcının haber olmasından esinlenerek yazılan oyun bu akşam Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezi'nde saat 20.00'da gösterilecek.

Bilet ve bilgi için Çatalköy Belediyesi'ne 0392 824 40 68/113-116 numaralı telefonlardan ulaşılabilir. Bilet fiyatları ise tam 10 Türk Lirası, öğrenci 5 Türk Lirası olarak belirlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.