KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

ARUCAD'da 13 Nisan'da TEDx konferansı düzenleniyor

ARUCAD'da 13 Nisan'da TEDx konferansı düzenleniyor

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD), 13 Nisan Cumartesi günü TEDx Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Yayın Tarihi: 06/04/19 17:32
okuma süresi: 1 dak.
ARUCAD'da 13 Nisan'da TEDx konferansı düzenleniyor
A- A A+
ARUCAD açıklamasına göre, üniversitenin Girne Yerleşkesi'ndeki bahçesinde gerçekleştirilecek, Kuzey Kıbrıs Turkcell Lifecell Digital'in ana sponsoru olduğu konferansta, uluslararası ve ulusal olmak üzere 11 konuşmacı yer alıyor.

Açıklamagya göre, TEDx ARUCAD'da izleyiciler, topluluk ilişkilerinden çevreye, sanat eğitimden şiire, dijital heykellerden inovasyona uzanan çeşitli alanlarda konuşmaları takip etme fırsatı bulacak.

Sırasıyla Antony Eddison, Erbil Arkın, Torin Lucas, Hakan Dağ, Alev Adil, Mustafa Yücel, Ali Azhari, Howard Rose, Keith Brown, Korhan Akbaytogan ve Tobia Repossi'nin konuşma yapacağı konferans, Simon Sinek, Philippe Stark ve Sir Ken Robinson gibi tanınmış konuşmacıların canlı videolarını da içerecek.

Tüm halkın davetli olduğu etkinlik ücretsiz gerçekleştirilecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.