KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Burhan Acar'ın ilk kitabı "Şahsıma Münhasır" çıktı

Burhan Acar'ın ilk kitabı "Şahsıma Münhasır" çıktı

Kıbrıs Amerikan Ünivesitesi (KAÜ) Kütüphane Direktörü Burhan Acar tarafından yazılan "Şahsıma Münhasır" kitabı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 13/04/19 20:16
okuma süresi: 2 dak.
Burhan Acar'ın ilk kitabı "Şahsıma Münhasır" çıktı
A- A A+

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Kütüphane Direktörü Burhan Acar tarafından kaleme alınan şiir kitabı "Şahsıma Münhasır" ismiyle basıldı.

Aynı zamanda Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği üyesi de olan Burhan Acar'ın okuyucuyla ilk buluşması olan kitabın basımı ve dağıtımı Türkiye'de yapıldı.

Yazarın "denemeler" olarak nitelediği kitapta yüzün üzerinde şiir bulunmaktadır. Belirli bir konu üzerinde yoğunlaşmadan tüm okuyuculara seslenen Burhan Acar'ın kitabının içeriğinde Kıbrıs'la ilgili yazılmış şiirler de yer almaktadır.

Amacının dünyaya kalıcı bir eser bırakmak olduğunu belirten yazar, ikinci şiir kitabının da hazırlık aşamasında olduğunu ifade etti.

Tilki Yayınevi tarafından basılan 72 sayfalık kitap, tüm online kitap satış sitelerinden temin edilebileceği gibi, Kıbrıs'taIşık Kitabevi, Galeri Kültür ve Deniz Plazalarda da satışa sunuldu.

Burhan Acar'ın "Şahsıma Münhasır" kıtabının kapak tanıtım metni söyle:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.