KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Tiyatro Su, Denizli yolcusu

Tiyatro Su, Denizli yolcusu

Çatalköy Belediye Tiyatro Su'nun sahnelediği "Çökme Tehlikesi Var" adlı oyun Denizli'de gerçekleştirilecek Uluslararası Amatör Tiyatro Festivalinde sahnelenecek.

Yayın Tarihi: 25/04/19 08:37
okuma süresi: 2 dak.
Tiyatro Su, Denizli yolcusu
A- A A+
Tennessee Williams'ın yazdığı, Nermin Uğur'un yönettiği Çatalköy Belediye Tiyatro Su'nun sahnelediği Çökme Tehlikesi Var adlı oyun ilk yurt dışı turnesini Denizli'ye gerçekleştirecek.

Çatalköy Belediyesi Erol Avgören Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve büyük beğeni toplayan oyun Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 33'üncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivalinde sahnelenecek. 26 Nisan 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde Çatalköy Belediye Tiyatro Su oyunlarını 28 Nisan Pazar saat 14.30 ve aynı gün gece saat 20.00 da sahneleyecek. Çatalköy Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik yaptığı açıklamada oyunun yurt dışı turnelerinin ardından ada genelinde de turne yapacağını belirtti.

İlde Atik ve Coşkun Kıraloğlu'nun sahne paylaştığı oyunda Mehmet Saygıer, Ömer Kadiroğlu, Levent Korol, Fatoş Tüney, Fethi Ercan, Perihan Hulusioğlu görev alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.