KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Simge UKÜ'de sahne alacak

Simge UKÜ'de sahne alacak

UKÜ Bahar Şenlikleri kapsamında Simge konseri düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 10/05/19 11:04
okuma süresi: 2 dak.
Simge UKÜ'de sahne alacak
A- A A+
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Otilia'dan sonra Simge ile coşacak. UKÜ, Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs'ın İletişim sponsorluğunda gerçekleşmekte olan "UKÜ 21. Bahar Şenlikleri - Yaşa, Öğren ve Paylaş / Live, Learn & Share" kapsamında ünlü şarkıcı Simge'yi ağırlıyor.

Simge, yarın akşam saat 21:30'da UKÜ Amfi Tiyatrosu'nda hayranlarıyla buluşacak. Babasının müzisyen olması nedeniyle küçüklüğünden itibaren müzikle iç içe olan Simge, 12 yaşında gitar çalmaya başladı. Zamanla kendi bestelerini üreten sanatçı, ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar'ın orkestrasında kazandı. Ünlü Şarkıcı Simge özellikle "Mişmiş" isimli şarkısıyla tanınırlığını artırarak, sektörde ismini kanıtlamış ve Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından biri haline gelerek, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Simge'nin da sahne alacağı UKÜ 21. Bahar Şenlikleri, 07-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında UKÜ Kampüsü'nde gerçekleşecek. Festival kapsamında yer alacak tüm konser ve etkinlikler halkımıza açık ve ücretsiz olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.