KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Lefke'de Nil Karaibrahimgil'den unutulmaz konser

Lefke'de Nil Karaibrahimgil'den unutulmaz konser

Türk müziğinin renkli isimlerinden Nil Karaibrahimgil, Lefke Avrupa Üniversitesi'nin organize ettiği Bahar Konseri kapsamında Lefke'de 16 Mayıs gecesi hayranları ile buluştu.

Yayın Tarihi: 17/05/19 13:33
okuma süresi: 2 dak.
Lefke'de Nil Karaibrahimgil'den unutulmaz konser
A- A A+

Nil Karaibrahimgil, Lefke 16 Ağustos Kurtuluş Stadı'nda gerçekleştirdiği sahne performansında öğrenciler ile birlikte şarkılarını seslendirerek, hayranları ile çoşkulu saatler geçirdi.Eğlenceli sahne performansı ve renkli yorumuyla unutulmaz bir gece yaşatan Karaibrahimgil, kendisine özel olarak hazırlanan ışık ve ses sisteminin yer aldığı dev sahnede hayranları için şarkılarını seslendirdi.

KARAİBRAHİMGİL MUHTEŞEM ENERJİSİ İLEHERKESİ ÇOŞTURDU

"Kanatlarım Var Ruhumda", "Hadi İnşallah", "Koşmayı Öğreticem", "Rüzgar", "Kek", "Bütün Kızlar Toplandık", "Pırlanta", "Seviyorum Sevmiyorum", "Resmen Aşığım", "Peri", "Organize İşler Bunlar", "Ben Aptal Mıyım", "Ben Buraya Çıplak Geldim", "Burası İstanbul", "Akbaba", "XL", "Bu Mudur" gibi sevilen şarkılarını orkestrası eşliğinde seslendiren Nil Karaibrahimgil, enerjisi, dansı ve sahne performansı ile Lefke'de muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Öğrenci ve halkın çok yoğun katılımıyla gerçekleşen konserde Nil Karaibrahimgil gece boyunca kalabalığı çoşturdu. Muhteşem konserin sonunda ünlü sanatçıya Kıbrıs kültürünü yansıtan hatıra plaketi LAÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmedali Egemen tarafından takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.