KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Bedesten'de aşk ve sevgi üzerine unutulmayacak söyleşi

Bedesten'de aşk ve sevgi üzerine unutulmayacak söyleşi

Lefkoşa Bedesten'de Erkal ve Üstüner Türkiye'nin önemli psikiyatristlerinden Sungur ve Neşe Yaşın'ı bir araya getiren "Aşk ve Sevgiye Dair" isimli etkinlikte aşk, sevgi, evlilik ve sadakatsizliğe dair görüşleri paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 19/05/19 14:03
okuma süresi: 1 dak.
Bedesten'de aşk ve sevgi üzerine unutulmayacak söyleşi
A- A A+
Kıbrıs Postası

Lefkoşa Bedesten'de geçtiğimiz gün Kognitif ve Davranış Terapi Merkezi kurucuları Psikolog Deniz Erkal ve Selen Üstüner Türkiye'nin önemli psikiyatristlerinden Mehmet Sungur ve Kıbrıslı şair Neşe Yaşın'ı bir araya getiren bir etkinlik düzenledi.

"Aşk ve Sevgiye Dair" isimli etkinlikte uzmanlar, Aşk, sevgi, evlilik ve sadakatsizliğe dair görüşlerini paylaştı, fikir alışverişinde bulunuldu.

Mehmet Sungur'un bilişsel açıdan yaklaştığı kavramlara Neşe Yaşın edebi ve romantik bakış açısıyla anlatıda bulundu. Yoğun katılımın olduğu gecenin moderatörlüğünü Deniz Erkal ve Selen Üstüner yaptı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.