KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

LAÜ'de "Deliler" adlı tiyatro gösterimi sahnelendi

LAÜ'de "Deliler" adlı tiyatro gösterimi sahnelendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi ve Tiyatro Kulübü tarafından organize edilen "Deliler" adlı tiyatro gösterimi, LAÜ'de sahnelendi.

Yayın Tarihi: 09/06/19 13:49
okuma süresi: 3 dak.
LAÜ'de "Deliler" adlı tiyatro gösterimi sahnelendi
A- A A+

Oyuncu kadrosunun performansıyla tiyatroseverler eğlenceli dakikalar geçirdi

LAÜ'den verilen bilgiye göre, LAÜ öğrencierinden Turgut Özakman'ın yazdığı, Yaren Gül Kollik'in yönettiği ve Hasan Aydın'ın yönetmen yardımcılığını yürüttüğü oyunun kadrosu; Bayram Alkan, Arif Temiz, Mustafa Yılmaz, Anıl Selçuk, Cansu Gül Tokgöz, Şerife Sultan Kırkpınar, Yağmur Akdağ, Zafer Taşdemir, Hakan Yetişen, Nilay Üstündağ, Zuhal Karaslan, Özlem Bayer, Burak Doğan, Fatih İlpars, Hasan Aydın, Halil Başün, Harun Yüksel, Hüseyin Parlak, Mert Tosun, Yunus Karafakılı, Zeynep Kahraman, Senanur Şanal ve Mizgin Karakeçi'den oluşuyor.

Karafakılı: 'Kim akıllı kim deli nasıl ayırt etmeli' sloganı üzerinden yola çıkılan oyuna ilgi büyüktü

Oyuncu kadrosunun performansıyla tiyatroseverlerin eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayan oyun hakkında bilgi veren LAÜ Tiyatro Kulübü Başkanı Yılmaz Karafakılı, "Lefke Avrupa Üniversitesi'nin yüzünüzü güldüren kulübü LAÜ Tiyatro ailesi olarak aylardır üzerinde çalıştığımız bir oyunu sahneledik. Bu dönem aramıza katılan yeni üyelerimizin de sahne deneyimini kazandığı bu büyük oyunda, dans koreografilerini de LAÜ Tiyatro ekibi hazırladı" dedi. 'Kim akıllı kim deli nasıl ayırt etmeli' sloganı üzerinden yola çıkılan oyuna ilginin büyük olduğunu söyleyen Karafakılı, oyunun sonunda 'iyiden, güzelden, doğrudan yana değilse akıl, yaşasın delilik' şarkısının izleyiciler tarafından hep bir ağızdan söylendiğini ve oyunda kahkahanın bir an olsun eksilmediğini dile getirdi.

Karafakılı, "Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi başta olmak üzere üniversitemiz departmanlarına yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Tiyatro kulübü olarak önümüzdeki yılllarda da farklı senaryolarla LAÜ öğrencilerinin karşısına tekrar çıkma sevincini içimizde yaşatmaya devam ediyoruz" dedi.

Deliler oyunu yönetmeni Yaren Gül Kollik ise, "Bu yıl mezun oluyorum, bir yanım buruk. Böylesine başarılı ve güzel insanların olduğu bir kulüpte oyunun yönetmeni olmak mutluluk vericiydi. Güzel anılar ile üniversitemden ayrılıyorum " dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.