KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

9. Girne Kültür Sanat Günleri başladı

9. Girne Kültür Sanat Günleri başladı

"Bir Valize Ne Sığar ki" isimli tiyatro oyunuyla başlayan 9. Girne Kültür Sanat Günleri, Hadise konseriyle devam edecek

Yayın Tarihi: 19/06/19 11:53
okuma süresi: 2 dak.
9. Girne Kültür Sanat Günleri başladı
A- A A+
Girne Belediyesi'nin düzenlediği 9. Girne Kültür Sanat Günleri, Ankara Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Bir valize ne sığar ki" isimli tiyatro oyunuyla başladı.

Girne Amfi Tiyatro'da sahnelenen oyun, izleyenlerden tam not aldı ve oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. 9. Girne Kültür Sanat Günleri, 9 Temmuz'da Hadise konseriyle devam edecek.

Güngördü: Oyun izleyenleri geçmişe götürdü

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmada, 9. Girne Kültür Sanat Günleri'nde açılışın Türkiye'de kapalı gişe oynayan "Bir valize ne sığar ki" isimli tiyatro oyunu ile yapıldığını ifade ederek, savaşlar nedeniyle göç edenlerin yaşantısını ve dramını anlatan oyunun izleyenleri Baf ve Limasol'da yaşadığı günlere götürdüğünü söyledi.

Nidai Güngördü, geçtiğimiz yıl "Sanat yoluyla barış" temasıyla yapılan Girne Kültür Sanat Günleri'nin, bu yıl tüm insanlık için sanatın birleştirici gücüyle barış ve hoşgörüye vesile olmasını temenni etti. Güngördü, oyunda emeği geçenlere şahsı, meclis üyeleri ve Girneliler adına teşekkür etti

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.