EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Varer, ESBA Yönetim Kurulu'nda

Varer, ESBA Yönetim Kurulu’nda

Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın (KTTO) 2010 yılından bu yana üyesi olduğu Avrupa Küçük İşletmeler İttifakı'nın (ESBA) Yönetim Kurulu ve yıllık genel kurul toplantıları 25 Haziran 2018 tarihinde Brüksel'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 27/06/18 12:07
okuma süresi: 2 dak.
Varer, ESBA Yönetim Kurulu’nda
A- A A+
ESBA Genel Kurulu'nda yapılan seçimde KTTO Yönetim Kurulu Üyesi Vargın Varer, ESBA'nın Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Varer ayrıca, ESBA'nın 20'nci yıl etkinlikleri kapsamında, 26 Haziran 2018 tarihinde Google tarafından düzenlenen dijital yetenekleri geliştirmeye yönelik atölye çalışmaları ile Avrupa Parlamentosu'nda (AP) gerçekleştirilen girişimciliğin geleceği konulu panele de katıldı. KTTO Yönetim Kurulu Üyesi Vargın Varer'e temaslarında KTTO Brüksel Temsilcisi Lale Şener eşlik etti.

Avrupa Parlamentosu'nda (AP) düzenlenen panelde KOBİ'lerin rekabet edebilirliği için neler gerektiği ve AB'nin buna nasıl katkı sağlayabileceği irdelenirken, Google atölye çalışmalarında sanal ortam ve sosyal medyada pazarlama konuları ele alındı.

1998 yılında kurulan Avrupa şemsiye kuruluşu ESBA, 35 ülkeden 1 milyon kadar mikro, küçük işletme ve girişimciyi Avrupa Birliği nezdinde temsil ediyor. KOBİ'leri yakından ilgilendiren konulardaki AB politika ve mevzuatlarını takip eden ESBA, lobi faaliyetleri de yapıyor.

KTTO, ESBA üyeliği sayesinde AB nezdinde KOBİ'leri ilgilendiren konuları takip etme fırsatı elde etmekte, AB ülkelerindeki iyi uygulamaları değerlendirme şansı elde ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.