EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

KTTO Ankara Bürosu açıldı

KTTO Ankara Bürosu açıldı 

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), Brüksel'den sonra ikinci irtibat bürosu olan KTTO Türkiye İrtibat -Ankara Bürosu'nu hizmete soktu.

Yayın Tarihi: 29/07/18 09:51
okuma süresi: 2 dak.
KTTO Ankara Bürosu açıldı 
A- A A+

KTTO'dan verilen bilgiye göre, KKTC'de yaşayan iş insanlarının Türkiye'deki ihracat ve ticaret fırsatlarını araştırmalarına katkı sağlamak amacıyla açılan KTTO Ankara Bürosu, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak kuruldu.

İrtibat Bürosu'nun, Türkiye ile karşılıklı olarak işbirliği ve ticaret taleplerini iletme; pazar, piyasa, araştırma-geliştirme ve teşvik araştırmaları için Türkiye'den bilgi akışı sağlama, Türkiye'deki resmi kurumlar ile ilişkileri ilerletme, sivil toplum örgütleri ilişkilerin geliştirme, ortak proje ve çalışmalara destek olma, KTTO ve üyelerini Türkiye'de temsil etme, KTTO üyelerinin Türkiye'deki iş temaslarının koordinasyonunu ve organizasyonunu gerçekleştirmek yönünde çalışmalar yapması öngörülüyor.

KTTO Ankara Bürosu, KKTC Ankara Büyükelçiliği'nin karşısında, Kazım Özalp Mahallesi, Rabat Sokak 27 / 3 06700 Gaziosmanpaşa – Ankara adresinde yer alıyor. KTTO Ankara Bürosu irtibat bilgileri: Tel. +90.312.4363692, mail ankara@ktto.net.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.