EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs'ta yatırım için fırsatlara dikkat çekildi

Güney Kıbrıs’ta yatırım için fırsatlara dikkat çekildi

Yatırım Güney Kıbrıs Başkanı Michalis P. Michael, Kıbrıs'ın bir dizi geleneksel sektörde ve oluşmakta olan sektörde yatırım için büyük fırsatlar sunduğunu bildirdi.

Yayın Tarihi: 18/09/18 09:01
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs’ta yatırım için fırsatlara dikkat çekildi
A- A A+
Cuma günü Limasol'da yer alan ve bu yıl ülkenin rekabetçi avantajlarının gösterilmek istendiği 3. Uluslararası Yatırımcılar Zirvesi'nde konuşan Michael, yatırımcıların Kıbrıs'ı sadece sunduğu birçok rekabetçi avantajlarından dolayı değil ekonomisinin direncinden ve sürekli değişen koşullara uyum sağlayabilmesinden dolayı seçtiklerini vurguladı.

"Kıbrıs'ta bir dizi geleneksel sektörde ve oluşmakta olan sektörde yatırım için büyük fırsatlar görüyoruz" diyen Yatırım Kıbrıs Başkanı, buna örnek olarak uluslararası iş merkezini gösterdi.

Michalis P. Michael, Kıbrıs'ta şirketlerin yatırım yapmalarının en önde gelen nedenleri arasında, özellikle Avrupa ve Orta Doğudaki piyasalara kolay erişilebilmek, cazip ve şeffaf vergi sistemi, iş yapmanın düşük maliyeti olduğuna dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.