EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Ekim ayı TL'ye nefes aldırdı!

Ekim ayı TL'ye nefes aldırdı!

Ekim ayı Türk Lirası'na nefes aldırdı. Döviz kurları, eylül ayı ile karşılaştırıldığında, Ekim ayına düşüşle başladı.

Yayın Tarihi: 03/10/18 21:05
okuma süresi: 2 dak.
Ekim ayı TL'ye nefes aldırdı!
A- A A+
Kıbrıs Postası-Rahmican Çalışkan

Ekim ayı Türk Lirası'na nefes aldırdı. Sterlin, ekim ayına, Eylül'e kıyasla 9.30'luk, Dolar ve Euro ise, yüzde 10'luk düşüşle başladı.

STERLİN

Eylül ayının ilk işlem gününü 8.46 ile kapatan Sterlin, ekim ayının ilk işlem gününü ise 7.74 ile kapattı, Sterlin bu verilere göre, Eylül'e kıyasla ekim ayında yüzde 9.30'luk bir düşüş yaşadı. Bugüne ise, 7.77 bandında başlayan Sterlin, şu dakikalarda 7.84 düzeylerinde işlem görüyor.

EURO

Euro da Eylül'e yüksek başladı, fakat Ekim'de düşüş yaşadı. Eylül ayının ilk işlem gününü 7.59'la kapatan Euro, ekim ayının ilk işlem gününü ise, 6.88 ile kapattı. Elde edilen rakamlara göre Euro, ekim ayına Eylül'e göre yüzde 10.31'lik düşüşle başladı. Euro şimdilerde 6.95 bandında seyrediyor.

DOLAR

Eylül ayının ilk işlem gününü 6.54 ile kapatan Dolar, ekim ayının ilk işlem gününü ise 5.94 ile kapattı. Bu verilere göre Dolar, eylül ayına göre Ekim'de yüzde 10.10'luk düşüş yaşadı. Dolar şu dakikalarda ise, 6.03'den işlem görüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.