EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 4 dak.

Nisan'da Borusan Oto Kıbrıs'tan Jaguar Atağı

Nisan'da Borusan Oto Kıbrıs’tan Jaguar Atağı

2012 yılından beri bünyesinde Jaguar araçlarını başarı ile satan ve KKTC 'ye sevdiren Borusan Oto Kıbrıs Nisan ayına iddialı başladı.

Yayın Tarihi: 20/04/19 15:27
okuma süresi: 4 dak.
Nisan'da Borusan Oto Kıbrıs’tan Jaguar Atağı
A- A A+
Borusan Farkı ile Jaguar Sahibi Olmak!

2008 'den bu yanapremium otomotiv sektöründe hizmet veren Borusan Oto Kıbrıs hem satış hem de satış sonrası hizmetlerde fark yaratmaya devam ediyor. Tüm satış danışmanları en son teknolojiye hakim ve dünya otomotiv sektöründeki tüm gelişmeleri yurt dışı eğitimler ile yakından takip etmekte. Jaguar gibi son derece premium bir marka'nın hakkettiği hizmeti KKTC'de en iyi şekilde veren tecrübeli satış ve satış sonrası danışmalarıyla farkını ortaya koyuyor. Borusan Oto Kıbrıs Genel Müdürü Özden Mehmed ''Müşteri memnuniyetini en üst seviyede sağlamak şahsımın ve ekiplerimin birincil görevleri arasındadır. 11 yıldır KKTC'ye Premium hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Jaguar sahibi olmak bir ayrıcalıktır''dedi.

Yeni araçlarda 20% 'ye varan indirimler!

Stok'da bulunan XE, XF ve XJ salon modellerinde 20% indirimler ile sahip olmak artık mümkün .Tüm araçlar garantili ve servis ikame araç programına dahildir. Jaguar & Land Rover marka araç aldığınız zaman bakım zamanı geldiğinde sürüşkeyifinize aralıksız devam edebilirsiniz. Servis filosundaki Jaguar veya Land Rover ikame araç ile mobiliteniz Borusan'ın güvencesi altında. Hem farklı bir araç deneyimleme şansına sahip oluyor hem de Premium hizmet den faydalanıyorsunuz.

Ayrıca stokdakitüm Jaguar F-Pace SUV modelleri için 20% 'ye varan indirimler sunmaktayız. Bu fırsat sınırlı sayıdı stok araçlar için olduğundan, faydalanmak için Jaguar tutkularının hızlı davranması gerekiyor.

Borusan Oto Kıbrıs tüm müşterileri test araçlarını deneyimlemeye davet ederken daha uzun bir deneyim için uzatılmış test sürüşlerini de 1-2 gün süre ile sunabilmektedir. Bu sürede Jaguar 'ın eşsiz sürüş keyifinin kendi kişisel yaşamlarına ne kadar uyum sağlayacağını rahatlıkla görebilirler.

Garantili Kullanılmış Araçlarda İnanılmaz Fırsatlar!

Borusan Oto'nun satış ve satış sonrası dışında sunduğu Premium hizmetlerinde biri ise garantili kullanılmış araçlardır. Bu araçlar 165 nokta kontrolünden geçmiş ve tüm bakımları yapılmış olarak satışa sunulmaktadır. Garanti dışındaki araçlara ise uzatılmış garanti opsiyonu satın almak da mümkün. Bu araçları satın alan müşteriler sıfır müşteriler ile ayni Premium hizmet olan ikame araç hizmetinden faydalanabilir.

Nisan ayında itibaren plakalı tüm Jaguar şirket araçlarında ise 30%'a varan indirimler ile hayalinizdeki modele sahip olabilirsiniz. Araçlar yine stoklar ile sınırlı olup sahip olmak isteyen alıcıların çok uygun fiyatlı araçları görüp test sürüşü yapmak için Lefkoşa Showroomunu ziyaret etmeleri yeterli.

Kullanılmış Jaguar, Borusan'dan Alınır!

Ülkemizde yaygın olan ithal plakasız araçlar 3 -5 yaş arasında getirilmektedir. Bu araçları satın alırken alıcıların dikkat etmesi gerek hususlar arasında aracın Borusan güvencesinde olmadığı ve üretici garantisi konusunda sıkıntıları olabileceğini bilmeleri gerekmektedir. Ayrıca Borusan Oto'nun dışında getirilen ithal araçlar Kıbrıs ada koşulları olan sıcak hava iklim donanımı ile üretilmemektedir. Bu sorun ise yaz aylarında kullanıcılar için sıkıntılı olabilir. Garantide olmayan araçlar için bu pahalı bir seçim olabilir. Borusan Oto'nun ürettiği ve sattığı tüm Jaguar marka araçları Kıbrıs sıcak hava iklimine uygun olarak üretilir ve üretici garantisi ile satılır. Borusan Oto'nun sunduğu güvence ile Premium bir araca sahip olmak da bir ayrıcalıktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.