ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Libyalı uyuşturucu zanlıları tutuksuz yargılanacak

Libyalı uyuşturucu zanlıları tutuksuz yargılanacak

Mağusa'da narkotik polislerinin düzenlediği operasyonda tutuklanan 3 yabancı uyruklu üniversite öğrencisi aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Yayın Tarihi: 11/01/18 08:00
okuma süresi: 3 dak.
Libyalı uyuşturucu zanlıları tutuksuz yargılanacak
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Narkotik polislerinin 2 Ocak tarihinde düzlediği operasyonda ele geçirilen 42 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen nakit paralar ile ilgili tutuklanan Libya uyruklu Yousıf Mahalli, Muhammad Muttardi ve Ramadan Bozakouuk'un tutukluluk süreleri dün doldu.

"Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" ve "Kanunsuz uyuşturucu madde ithali" suçlamaları ile aleyhlerindeki soruşturmanın tamamlanmasının ardından zanlılar dün teminat talebi ile yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılırken, tüm zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde düzenlenen operasyonda tüm zanlıların birlikte bulunduğu evde arama yapılarak toplam 42 gram hint keneviri, uyuşturucu satışından elde edildiği tespit edilen 400 Dolar, 500 Euro ve 2 bin TL'nin bulunduğunu yine evde yarım içilmiş bir adet içerisinde uyuşturucu madde olan sarma sigara ile hassas terazinin bulunduğunu anımsattı. Zanlılar aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Özdesoy zanlıların teminata bağlanmasını talep etti

UYUŞTURUCU İTHALİ MAHALLİ VE MUTTARDİ'NİN NAKDİ TEMİNATINI YÜKSELTTİ

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Mine Gündüz tüm zanlıların yurt dışına çıkışını yasaklayarak, kimlik pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlı Youıf Mahalli ve Muhammad Muttardi'nin tasarruflarında bulunan söz konusu uyuşturucu maddeleri ithal etmekle de suçlandıkların göz önünde bulunduran Yargıç Gündüz, iki zanlının 7 bin TL nakdi teminat yatırmasına, zanlı Ramadan Bozakouk'un ise 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına karar verdi. Yargıç Gündüz ayrıca zanlıların haftanın 1 günü ispatı vücutta bulunmasını emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.