ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Babasına öfkelenince evi yaktı, sonra da teslim oldu

Babasına öfkelenince evi yaktı, sonra da teslim oldu

Babasına öfkelenen 22 yaşındaki Ayşe Mavideniz çakmakla babasının evini ateşe verdi, sonra da kendini polise ihbar etti.

Yayın Tarihi: 01/03/18 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Babasına öfkelenince evi yaktı, sonra da teslim oldu
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da 22 yaşındaki Ayşe Mavideniz, evin tamir masraflarını üstlenmediği gerekçesiyle babasına öfkelenerek 15 Ağustos Bulvarı üzerinde Tepe diye bilinen mevkide bulunan babası Yılmaz Mavideniz'e ait evi ateşe verip kundakladı.

Çakmak ile 3 ayrı yerden evi ateşe veren Mavideniz daha sonra ise "155 Polis İmdat" hattından polisi arayarak kendini ihbar etti ve polise teslim oldu.

22 yaşındaki genç kadın dün tutukluluk talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

"Kundaklama" ve "Kasti hasar" suçlaması ile aleyhinde soruşturma yürütülen Ayşe Mavideniz 2 gün poliste tutuklu kalacak.

POLİS SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının 27 Şubat 2018 tarihinde saat 15:30 sıralarında gerçekleşen Kundaklama ve Kasti hasar suçlarından tutuklu bulunduğunu açıkladı. Zanlının önceki gün yaklaşık 1 hafta önce boşalttığı babasına ait ikametgahı çakmakla 3 ayrı noktadan yaktığını açıkladı.

Zanlının olayın ardından saat 16:00 sıralarında 155'i arayarak babası Yılmaz Mavideniz'e ait evi yaktığını itiraf ettiğini belirten Yıldırım, zanlının tutuklandığını kaydetti.

Olay ile ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten Yıldırım, mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, soruşturmanın selameti açısından zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.