ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sattığı apartmanı başkasına kiraladı

Sattığı apartmanı başkasına kiraladı

Sattığı apartmanı başkasına kiralayan bir kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 15/03/18 15:38
okuma süresi: 2 dak.
Sattığı apartmanı başkasına kiraladı
A- A A+
Nisan 2015 – Haziran 2017 yılları arasında Haspolat'ta S.C. (E-51), kendi kullanımında bulunan binayı, 02.07.2015 tarihinde sözleşme ile 115 bin Sterlin karşılığı bir şahsa satıp parayı teslim aldığı halde, aynı binayı bir başka kira sözleşmesi yapıp imzalayarak 7 bin sterlin ve 30 bin TL nakit parayı sahte beyanla temin etti. S.C tutuklandı.

AMME FESATÇILIĞI

Öte yandan Lefkoşa'da S.Y.S. (E-25) polise yazılı ifade vererek, kalmakta olduğu Şht Hasan Tahsin Caddesi üzerinde bulunan ikametgahında, kimliği meçhul erkek bir şahısın kesici bir alet ile kendisini yaraladığını belirterek yalan beyan ile şikayette bulundu.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, adı edilenin KKTC'de kalmak istemediği için kendi kendini yaraladığı ve yalan ifadeye başvurduğu tespit edildi. S.YS. Tutuklandı.

AKIM HIRSIZLIĞI

Mart 2017 – Mart 2018 tarihleri arasında ise Tatlısu'da F.D.'nin(E-50) ikametgahında yapılan kontrolde, binaya kaçak yollardan elektrik akımı almak suretiyle akım hırsızlığı yapıldığı tespit edildi. Söz konusu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU

Bu arada dün 16.00-18.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü'nün sorumluluk sahası içerisinde gerçekleştirdiği asayiş ve trafik operasyonunda kontrol edilen 314 araçtan suç işlediği tespit edilen 17 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.