ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Kıskançlığı bahane eden Erciş dehşet saçtı

Kıskançlığı bahane eden Erciş dehşet saçtı

Girne'de kız arkadaşını kıskandığı A.Y'nin üzerine araç süren ardından ise A.Y'yi makasla yaralayan Emrah Erciş hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi…

Yayın Tarihi: 17/03/18 09:49
okuma süresi: 3 dak.
Kıskançlığı bahane eden Erciş dehşet saçtı
A- A A+
  • Girne'de kız arkadaşını kıskandığı A.Y'nin üzerine araç süren ardından ise A.Y'yi makasla yaralayan Emrah Erciş hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi…

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Girne'de önceki gün kız arkadaşı ile birlikte dolaştığı gerekçesi ile A.Y'yi makasla yaralayan Emrah Erciş tutuklandı.

Erciş "Yaralama", "Kasti hasar" ve "Kavga ve rahatsızlık" suçlaması ile dün Girne Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Aleyhindeki soruşturmanın tamamlanmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanan zanlı Erciş, mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getirmeyince hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

POLİS SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Kader Çamlıbelli mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Emrah Erciş'in, kız arkadaşı ile birlikte dolaştığı gerekçesiyle kendi kullanımındaki aracı ile A.Y'nin üzerine sürüp kasten çarptığını açıkladı. Araçtan inen zanlının daha sonra A.Y ile kavga edip boğuştuklarını söyleyen Çamlıbelli, zanlının kavga sırasında tasarrufunda bulundurduğu sivri uçlu makası çıkarıp A.Y'nin karın boşluğuna sokmak sureti ile yaraladığını açıkladı. A.Y'nin hayatı tehlikesi bulunmadığını söyleyen Çamlıbelli ülkede çalışma izni ile ikamet eden zanlının hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

TEMİNATI ÖDEYEMEDİ

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu zanlı Emrah Erciş'in yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verdi. Zanlının 5 bin TL nakdi teminat yatırmasına karar veren Yargıç Mesutoğlu, KKTC vatandaşı 1 kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasına, zanlının 100 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına ve haftada 3 gün ispatı vücutta bulunmasına emir verdi. Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.