ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Araç ile ambulans çarpıştı... yaralılar var

Araç ile ambulans çarpıştı... yaralılar var

Bugün sabaha yakın saat 05:30 sularında Lefkoşa-Güzelyurt yolunda olan trafik kazasında salon araç ile ambulans çarpıştı.

Yayın Tarihi: 08/04/18 13:22
okuma süresi: 2 dak.
Araç ile ambulans çarpıştı... yaralılar var
A- A A+

Bugün sabaha yakın saat 05:30 sularında Lefkoşa-Güzelyurt 32-33 kilometreleri arasında Güzelyurt istikametine doğru çift şeritli yolun sol şeridi icerisinde seyreden Kalkanlı'da sakin 19 yaşındaki Omar Elshargawy yönetimindeki MU 022 Z plakalı Hyundai marka salon araç ile dikkatsiz bir şekilde o esnada önünde aynı istikamete doğru sağ şerit içerisinde seyreden ve gerisini kontrol etmeden dikkatsiz bir şekilde yolun sol şeridine geçmeye çalışan Yayla'da sakin 54 yaşındaki Mahmut Hamdi yönetimindeki RHA 3997 plakalı Volkswagen marka ambulansı solundan geçtiği esnada aracın sağ arka kısmı ile ambulansın sol ön kısmı çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan her iki araç yolu ikiye ayrıan beton oto korkuluklara ön kısmı ile çarpıp durdu.

Kaza sonucu yaralanan MU 022 Z plakalı araç sürücüsü Osman Elshargawy kaldırılmış olduğu Cengiz Topel Hastanesi acil servisinde, RHA 3997 plakalı araç sürücüsü Mahmut Hamdi ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Cengiz Elyeli (E50) ve Ayfer İnik Taşçı (K35) kaldırılmış oldukları Lefkoşa Devlet Hastanesi acil servisinde görmüş oldukları ilk yardım tedavilerine mütakip müşahade aldına alındı.

Kazada RHA 3997 plakalı araca 8000 TL ve MU 022 Z plakalı araca ise 5000 TK tahmini hasar olurken beton oto korkuluklarda herhangi bir hasar olmadı.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.